A szobor

Néhány évvel ezelőtt, egy anya és egy apa úgy döntött, hogy kicsit kiruccannak, szóval az éjszakát a városban töltik. Elhívták a legmegbízhatóbb bébiszitterjüket. Amikor a bébiszitter megérkezett, a két gyermek már az ágyban aludt. A bébiszitternek csak meg kellett győződnie arról, hogy a gyerekek jól vannak-e.
Később azon az éjszakán, a bébiszitter unatkozott s úgy döntött, hogy bekapcsolja a TV-t. A földszinti TV-t nem tudta nézni, mert nem volt meg a kábel (a szülők nem akarták, hogy a gyerekek túl sok hülyeséget nézzenek). Ezért felhívta a szülőket, hogy nézheti-e az ő szobájukban. Természetesen a szülők megengedték, de a bébiszitter kért tőlük még valamit… megkérdezte, hogy letakarhatja-e egy pléddel vagy egy ruhadarabbal az angyal szobrot, ami a hálószoba előtt van, mivel nyugtalanította. Egy pillanatra megszakadt a vonal, majd az apa, aki a bébiszitterrel beszélt azt mondta „Fogd a gyerekeket és tűnjetek el a házból!... Mi kihívjuk a rendőrséget! Nekünk nincs is angyalszobrunk.”
A rendőrség három perccel a hívás után holtan talált rá a gyerekekre és a bébiszitterre, a saját vérükben feküdtek. Nem találtak semmilyen szobrot.

5 megjegyzés:

DisappearingBoy írta...

Rövid és tömör, de remek Pasta. Igazi klasszikus. 8/10

Unknown írta...

A kibaszott weeping angel jutott eszembe a Ki vagy Dokiból. Brrr

The Bloody Rose írta...

Tök jó történet. Csak nagyon hasonlít egy ugyan ilyen történetre csak abban úgy emlékszem egy bohóc volt.

Névtelen írta...

Jó volt

Névtelen írta...

Figyi csak én nem szoktam horror filmeket nézni? A Creepypasta az első horror amit olvasok.