SCP-012

Egy rossz kompozíció
Besorolási osztály: Euclid
Speciális elzárási eljárás: SCP-012-t egy folyamatosan elsötétített szobában kell tartani. Ha az objektumot fény éri, akár egy személy által, azonnali intézkedéseket von maga után. A személyt mentális egészségügyi vizsgálatnak kell alávetni. SCP-012-t érő fényforrás csakis infra lehet. SCP-012-t egy védett vas dobozban tárolandó, felfüggesztve a mennyezetre. A minimális távolságnak 2,5 méternek kell lennie a padlótól, falaktól, vagy egyéb nyílásoktól.
Leírása: SCP-012-t K. M. Sandoval nevezetű régész lelte meg, ásatás közben, egy Észak-olaszországi sírban. Az objektum nem más, mint egy befejezetlen kézzel írt kotta, címe: "On Mount Golgotha". Úgy tűnik, része egy nagyobb zeneműnek. A fekete és vörös tintát úgy vélték, hogy valamilyen bogyó nedvéből vagy természetes festékanyagból nyerték. Később viszont kiderült, hogy emberi vér, mely különféle alanyokból származik. Az objektummal való kapcsolatba lépés esetén, 2 személyzeti tag elmezavart kezdett produkálni. Megpróbálva befejezni a kompozíciót a saját vérükkel. A próbálkozás hatalmas vérveszteséghez vezetett.
Az eddigi vizsgálatokban több személynek is engedélyezték a hozzáférést SCP-012-höz. Az alanyok minden esetben csonkítást vittek véghez magukon, továbbra is megpróbálva befejezni a zeneművet, a saját vérüket felhasználva. Egy idő után pszichózis és súlyos trauma tünetei léptek fel. Azok az alanyok, kiknek sikerült befejezni egy szakaszt azonnal öngyilkosságot követtek el, mondván hogy "lehetetlen befejezni". A zenemű tulajdonképpen egy kakofónia, melyben nincs egyetlen hangszer sem összefüggésben, sem harmóniában a másikkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése